University (UVCT)

Zenei irányzat: Elektronikus
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 3224 alkalommal

Bemutatás:

Az UVCT, más néven Univercity névre keresztelt formáció két magyar dj, Wondawulf és Jumodaddy közös projektje, ahol a legprogresszívabb basszus zenére tombolhat a közönség. A két különböző irányból érkező lemezlovas találkozása sajátos, egyedi ízt kölcsönöz a produkciónak.

Weboldal:

Biográfia:

Wondawulf zenei érdeklődése a house-tól a trap-ig, a twerk-től a dubstep-ig, az elektro-tól a drum & bass-ig, és még ezeken jóval túl terjed. A DJ jövőzeneként írja le saját stílusát. Tudását a szakma is elismeri. Saját rádióműsorral rendelkezik, 2014-ben a Nekünk DJ Kell című országos elektronikus zenei tehetségkutató zsűrije volt. JumoDaddyvel közös rádióműsora, az In Medias Bass az első országos, a basszus zene minden ágával foglalkozó DJ/Talk showműsor. 

Akárcsak Wondawulf a JumoDaddy néven ismert Horváth Gáspár is nagy múltú, elismert lemezlovas. Az ország egyik legsokoldalúbb dj-producere, aki stiláris megkötöttségek nélkül mozog a basszus zene, a trópusok ritmusai és a legújabb EDM mozgalom zenei világa között.

University (UVCT) dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább