Manimal

Zenei irányzat: Metal
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3591 alkalommal

Bemutatás:

2013-ban Székesfehérváron alakult metal zenekar.

Weboldal:

Biográfia:

A zenekart 2013. nyarán alapította Korpos Lajos (Lala)(Gitár). Mellette akkor Lengyel Erik dobolt és Karamusko Alex Ádám énekelt. Ehhez a felálláshoz csatlakozott Selmeczi András (Söme) basszusgitáron. Ezzel a felállással megkezdődtek a munkálatok. Folyamatos próbák és nótaírások övezte hónapok jöttek. Később Erik közölte kisszállási szándékát időhiány végett. Ekkor érkezett a helyére Martincsek Kázmér (Sticky) aki igen hamar belerázódott a dologba, és ismét nagy lendülettel mehetett a gyakorlás, nótaírás! Ezután kis idővel Alex döntött a távozás mellett ismét elfoglaltság miatt sajnos. Az ő helyére érkezett Hollósi Tamás (Holló) Veszprémből ismét lendületet adva a zenekarnak a haladáshoz! 

Ekkor jött még a képbe Lucza Ferenc a várpalotai Azen zenekarból betölteni a másik gitárosi posztot! Ezzel a felállással elkészült 7 nóta plusz egy intró amivel részt vettünk 2014.08.02-án a felvidéken lévő Nagycsalomján megrendezésre került Metal Forever Fesztiválon! A róla készült videóból egy nóta kikerült ide a facebook oldalunkra.
Sajnos utána Feri távozott a zenekarból Azeni elfoglaltságai végett.

2014. december 30-án jelent meg az első kislemezük, "Become an Animal" címmel. 

A zenekar jelenleg négytagú,és megállás nélkül íródnak a nóták plusz szerveződnek a koncertek! Ha éppen arra jártok, amerre játszunk akkor ne legyetek restek, térjetek be egy jó kis MANIMAL koncertre!! :) 

forrás: a zenekar hivatalos oldala

Manimal dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább