Zävodi

Zenei irányzat: Electronic/Pop
Albumok: 8 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 7453 alkalommal

Bemutatás:

Zävodi, azaz Závodi Marcel 1999-ben született. 5 éves korától Földessy Margit színitanodájába járt. Alföldi Róbert igazgatása idején 3 évig játszott a Nemzeti Színházban, a Vadászjelenetek Alsó-Bajorországból című darabban, ami a Poszton közönségdíjas lett 2011-ben. Fonyó Gergely által rendezett Matula kalandpark című ifjúsági filmben is szerepet kapott. Több filmben szinkronizált, többek között a Hős hatos főszeplőjének a magyar hangja is ő volt.

Biográfia:

14 évesen leszerződtette a Magneoton Kiadó. Megjelent első önálló dala Say címmel, amit Szabó Ádám énekelt. 2016 nyarán MC Kemonnal készített egy közös dalt Moneytalks címml, melynek videoklipje a Klipszemlén jelölve volt a legjobb 5 között. 2016 nyarától a Marge zenekar billentyűse és zenei producere lett. Bejárták az országot, minden nagyobb fesztiválon felléptek. Margenak készült dalok közül ismerős lehet a rádiók által gyakran játszott Repülünk. 2016 elején jelent meg Vastag Csaba lemezén Phoenix című szerzeménye, majd novemberben Open your eyes címmel egy újabb közös dal.

2016 őszén megkereste Hajós András a Dalfutár című zenei műsora kapcsán, hogy mint ifjú producer, vegyen részt az első műsorban. Itt találkozott Király Viktorral, akivel azóta közösen dolgoznak. Ezzel egy időben Király Linda lemezének zenei producere is lett. 2016 decemberében a Zeneszöveg.hu Lengyelországba delegálta egy nemzetközi zenei táborba, ahol ő képviselte országunkat elsőként.

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább