Continoom

Zenei irányzat: Rock
Albumok: 4 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 4406 alkalommal
Letölthető tartalmak az előadónál

Bemutatás:

A Continoom projekt egy vadonat új hangzásvilágot bemutató, különböző stílusok fúziójával dolgozó, egyszemélyes zenekar. Schrott Péter írja a zenét, ő maga veszi fel saját stúdiójában, és a keverést, és masteringet is ő végzi. A projekt kevés kivétellel csak angol nyelven dolgozik.

Biográfia:

A visszejelzések alapján is a Continoom munkássága minden eddigi zenei stílustól eltér, mégis úgy halljuk, hogy mintha ezen stílusoknak mindig is ebben a formában kellett volna együtt lenniük. 
“2006-ban fogalmazódott meg először bennem, hogy saját felfogásban, a zenei irányzatok fúziójával dolgozva hozzak létre egy új stílust,ami a modern korok felfogásban is megállja a helyét, ugyanakkor legyen befogadható, de semmiképp megalkuvó. Jó pár év telt el, míg kikristályosodott ez az energikus, Dubstep-es dobalapokra épülő, a metal-ból kölcsönzött gitár-hangzással vegyített, pop-os egyszerűségű dallamokkal megfűszerezett zene....

Tagok:

Schrott Péter

ének, szövegíró

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább