Venczli Alex

Zenei irányzat: Pop/Rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 10927 alkalommal

Bemutatás:

Alex az Ének iskolája című show első szériájában vált ismertté, ahol közel 600 gyerek közül választották ki a műsorban szereplő fiatalok közé. A versenyzők közül ő lett a legnépszerűbb, amit a rengeteg neki címzett rajongói levél is tanúsít. Tanára Szandi volt, aki hozzá hasonlóan szintén 13 évesen kezdte pályafutását. Szoros barátság alakult ki közöttük, így azóta is rendszeresen lépnek fel együtt különböző rendezvényeken.

Első szóló dalát, a “Hit Rewind”-ot Rácz Gergő és Molnár Gábor írta, szövegét pedig Johnny K. Palmer fogalmazta meg.

Biográfia:

Alex a színpadi alapokat a szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában tanulta meg, ahol számos helyi és területi szavaló- és népdalversenyen ért el helyezéseket. Emellett az Ádám Jenő Zeneiskolában tanult gitározni, valamint jelenleg is tagja a Sziget Színház musical stúdiójának, ahol már több szerepben láthatta a közönség. Ilyen volt Maugli a Dzsungel könyvéből, Kuksi a Valahol Európában című musicalből, vagy a kis Benjámin a Józsefből. 200 gyerek közül választották ki az Operett Színházba a Veled uram című rockoperába, ahol egy évadon keresztül játszotta I. András szerepét. 2014 júniusáig az Egressy Béni Művészeti Középiskola drámaosztályának tanulója volt, szeptembertől pedig a Nemes Nagy Ágnes Drámatagozatos Szakközépiskolában folytatja tanulmányait. Alex az Ének iskolája című show első szériájában vált ismertté, ahol közel 600 gyerek közül választották ki a műsorban szereplő fiatalok közé. A versenyzők közül ő lett a legnépszerűbb, amit a rengeteg neki címzett rajongói levél is tanúsít. Tanára Szandi volt, aki hozzá hasonlóan szintén 13 évesen kezdte pályafutását. Szoros barátság alakult ki közöttük, így azóta is rendszeresen lépnek fel együtt különböző rendezvényeken. Első szóló dalát, a “Hit Rewind”-ot Rácz Gergő és Molnár Gábor írta, szövegét pedig Johnny K. Palmer fogalmazta meg.

Venczli Alex dalszövegek (2 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább