Crash & Ride

Zenei irányzat: Gótikus Metál
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3332 alkalommal

Bemutatás:

A Crash & Ride története akkor kezdődött, amikor Zsolti és Gábor elhatározták, hogy hosszú ideje tartó hallgatás után ideje lenne egy közös projektbe fogni. Mindez 2012 végén történt. Néhány nap alatt össze is állt a négy zenész - Zsolti, Gábor, Laci és Gyula -, akik már régóta ismerték egymást. Barátság és közös zenei múlt kötötte őket össze; mindannyian játszottak már együtt más-más zenekarokban, így már ismerős arcok között kezdődhettek a próbák.

Eleinte basszeros nélkül, akinek keresésére a tagok hosszú heteket áldoztak.

Az alapkoncepció az volt, hogy mindenki olyan stílust játszhasson, ami közel áll a szívéhez, és igyekeztünk olyan számokat választani, amelyek a közönség számára is elfogadhatóak. Ily módon került a repertoárba Sonata Arctica, Hammerfall, For My Pain, Paradise Lost és Nightwish. Mindezt kiegészítettük egy saját számmal, az All in Green-nel, amely a zenekar első közös szerzeménye.

Számos próbát követően csatlakozott hozzánk Attila, aki hamar megmutatta, hogy rendkívüli módon ért a hangszeréhez, így az ötfősre duzzadt zenekar lelkesen gyakorolta a számokat a leendő koncertekre. Első fellépésünk 2013 májusában, a Zúzda Rock Kertben volt, amelyen az akkor még főleg ismerősök és barátok előtt játszó zenekar megszerezte első vastapsát. Mint kiderült, a Party Rock Anthem című szám remek választásnak bizonyult. Soha nem fogjuk elfelejteni azt a tombolást, amit erre a számra kaptunk.

Hogy miért Crash & Ride? A válasz rendkívül egyszerű. A zenekar neve ügyében egy nap egy ír vendéglátóipari egységben gyűltünk össze, hogy megvitassuk a felmerülő ötleteket. Gyula azonban nemes egyszerűséggel felvetette a két cintányértípus nevét, és abban a percben eldöntöttük, hogy így fognak bennünket hívni. Elkészültek az első csapatképek, valamint Facebook oldalunk, amelynek számos követője lett. A zenekar jelenleg az újabb koncertekre készül. Több saját szám is született, ezek közül az All in Green már stúdióminőségben is elkészült. További terveink egy saját videoklip, és az újabb saját számok bemutatása a nagyérdeműnek.

Get up, get down, put your hands up to the sound!

Crash & Ride dalszövegek (2 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább