Septic Pain

Zenei irányzat: Hardcore
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 4138 alkalommal

Bemutatás:

A banda 1996-ben született Bodolai Zoltán /gitár,vokál/, Kiss László /dob/, Kellner Norbert /ének/, Kiss Dénes /bass/ alapformációval.

Weboldal:

Biográfia:

A zenekar 4 év alatt minden tagját lecserélte, míg 2001-ben jégre nem lett téve. Először a dobos ment katonának, helyette Rivnyák Roland jött osztani a triolákat, majd később a mostani dobos Somogyi Krisztián követte őt a poszton. A gitáros Bodolai Zoltán 99 őszén hagyta el a csapatot, utána Szántó Jani majd röviddel később Korpos Lajos vitte a zenekart mig véget nem ért. A 4 húrt bűvölőknél sem volt ez másként. Az énekes távozásával Dénes vette nyakába ezt a nem kis feladatot, ami miatt a basszusgitárosi rangot rövidesen Csontos József bitorolta el tőle, és vitte a zenekar 2001-es kifulladásáig. Azóta sok víz folyt le a Dunán, és rengeteg dolog történt, de egy dologgal mindig szembetalálta magát az ember... mindig volt valaki a koncerteken aki megkérdezte: Nem lesz többet Septic Pain? ez eleinte elég zavaró kérdés volt(itt az új hiperszuper bandám ezt szeressed bázzeg!!), egy idő után közömbös(na... még mindig van pár hülye aki a múltban él...), de később jólesett, hogy még mindig van olyan, akiben hagyott nyomot az akkori munkálkodásunk. Ezért most újra leporoljuk a páncélokat és kiélesítjük a kardokat, felpattanunk a nyeregbe mert mi vagyunk a ROKKATONÁI!!!

Septic Pain dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább