Fábián Juli & Zoohacker Orchestra feat. Sárik Péter

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 16004 alkalommal

Bemutatás:

Az elektroakusztikus formációt 2011-ben alapította a két különböző műfajból érkező, mégis közös hangot találó zenész: Fábián Juli és Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker. A két zenész világának összefonódása egy olyan hatékony szerzőpárost hívott életre, mely azonnal egyedi hangvételű saját szerzeményeket komponált. A számok különlegességét az adja, hogy egyrészt a régi zenei stílusok mellett szinte az összes modern irányzat teret kap, másrészt a régebbi műfajok újraértelmeződnek a mai modern felfogás és az elektronikus hangszerelés által, s mindennek eredménye igazi minőségi popzene. A koncerteken megszólalnak a Zoohacker Orchestra hangszeresei: Katona Gergő (fúvós hangszerek, hegedű), Udvarhelyi Gábor (gitár) és vendégművészként Sárik Péter (zongora).

Weboldal:

Biográfia:

Fábián Juli a hazai zenei élet egyik legizgalmasabb hangú, és zenei világgal rendelkező fiatal énekesnője, dalszerzője és szövegírója. A fekete torkú díva eredetileg jazzénekesnőnek tanult, de ezzel párhuzamosan számos műfajban kipróbálta már magát. Rövid zenei pályafutása ellenére több zenekar tagja, illetve vendégművésze volt (Erik Sumo Band, Jazzjet, Just In Time stb.), közel tíz lemezen énekelt, és rengeteg hazai és külföldi klubban, fesztiválon és eseményen vett részt Európa-szerte (London, Párizs, Berlin, Brüsszel, Zürich, stb.).
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább