Hekiii

Zenei irányzat: Rap Hip Hop
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 4, összesen 39012 alkalommal

Bemutatás:

A polgári neve Uzorás Viktor.
15 éves kora óta szövegel . . . de komolyabban 2010-ben kezdett el foglalkozni a rap-el. 2010 szeptemberében ment először stúdióba Budapesten a Cultus Digital-ba, ott találkozott Kolláth Zsoltival, akivel azóta is folyamatosan együtt dolgoznak.

Biográfia:

2011-ben adta ki első Ingyenesen letölthető lemezét, ami "Pokoli kéj EP" címet kapta. A dalok elég megosztók voltak a hallgatók körében, hiszen nem igazán populáris dalok találhatók rajta, hanem inkább a saját életének egyik nem éppen egy szebb időszaka ;) Egy nóta kivételével . . . a "Melletted" című nóta volt az első, ami talán egy nagyobb rétegre hatással volt. Azóta folyamatoson készültek dalok, melyek külön-külön megtalálhatók a YouTube-on. Klipek is készültek "LifeStory" , "Kerestem" !! Van, olyan klip is amiben közreműködött "Bosszú mindhalálig" , "Árvácska".
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább