Young G

Zenei irányzat: Hip-Hop,Rap
Albumok: 4 db
Megtekintve: Ma 4, összesen 120784 alkalommal

Bemutatás:

Rácz Béla alias YoungG 10 éves volt, amikor elment az első tehetségkutatójára, amit sorra követett a többi is. A legtöbbször táncversenyeken jelent meg kettő legjobb barátjával, ahol egész jó eredményeket sikerült elérniük.

Biográfia:

Miután otthagyta az első tánciskolát az ismerősei által nyitott JamLand Hip-Hop iskola óráira járt, majd táncot kezdett oktatni. Ebben az időben alakították meg első zenekarukat, amely az Outlaw Style Crew néven lett ismert. Remek kis dalokat írtak. Az összes dal a világ fájdalmas igazságát tartalmazta. Első saját videó klipjük a „Tudod, hogy neked mi a yó” címet viselhette. Ezt Daczi Zsoltnál vehették fel. A szám a fiúk szerencséjére hamar a fiatalok szinte legkedveltebb zenéje lett. 205-ben hatalmas sikert sikerült elérnie: Magyarországi I. és Világbajnoki II. helyezésre tettek szert, a Street Bounce formációval. Két év múlva, 2007-ben befejezte a táncoktatást, ugyanis a sok fellépés mellett erre már nem jutott ideje. Azonban, ahogy egyszer minden elmúlik, ez sem tartott örökké. A csapatból az egyik tag kiszállt, ezért már csak ketten folytatták tovább, és csak a zenélés maradt nekik. Saját stúdiójuk is volt, ahol a dalaikat felvehették.

Újabb nagyobb sikernek talán akkor örvendhetett, amikor egyik barátja új videó klipet szponzorált nekik,  ami a Szabadulj fel címet kapta. Azonban a brigád sajnos feloszlott, ő pedig szóló karrierbe kezdett, Young - G néven. Új producerhez szerződött, majd rengeteg új dalt dobott a piacra. A karrierje csak a ValóVilág vége után indult be igazán. Leforgatta újabb videó klipjét,  A legnagyobb címmel. 2011-ben kiadta Dükivel készített „Hey” című klipjét is. Azóta már olyan ismert számok kerültek ki kezei közül mint az „Ami belefér” Ignivel, a Szállj vagy a „Sablon” Dukai Reginával. YouTube csatornáján milliós nézettségű számok találhatók, egy lelkes és aktív rajongótábort tudhat magáénak, mára már akár tömegeket mozgat meg.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

xXdaniXx Hozzászólás ideje: 2011-12-29 09:46:23

Utolsó bejelentkezés:
2012-01-06 17:25:49

Véleménye a(z) "Young G" előadóról:

http://youtu.be/Dau6w-wSCZQ

ez még nincs fenn a listán

rara Hozzászólás ideje: 2011-05-14 15:51:34

Utolsó bejelentkezés:
2011-05-26 17:47:48

Véleménye a(z) "Young G" előadóról:

Anya döntött, Ő ebbe belegyöngült, ez nem így van hanem így: hanyatt döntött fülembe bele nyögött

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább