Woodiez

Zenei irányzat: Rock
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 9571 alkalommal

Bemutatás:

Pécsi rockzenekar.

Biográfia:

"A WOODIEZ igazi pécsi zenekar, dallamos, populáris alternatív rockzenét játszik, egyedi hangzásvilággal, amely fülbemászó dallamainak, erőteljes, dinamikus zenei alapjainak köszönhetően megtáncoltatja a közönséget.

A WOODIEZ zenekar ötlete 2008-ban fogalmazódott meg, majd őszre vált valósággá, akkor alakult meg az első formáció.

2009 májusában a zenekar Pécsett mutatta be a nagyközönség előtt első lemezét, amely hatalmas sikert aratott. Az első sikerek dacára a WOODIEZ még kereste saját hangzásvilágát, ezért, bár folyamatosan koncerteztek, számos tagcserére került sor, és változott a dalok hangszerelése is.

2010 év elejére állt össze a zenekar immár véglegesnek tekinthető formában, csak a WOODIEZ-ra jellemző hangzásvilággal. Ebben az évben csaknem hetente koncertezik a zenekar Pécsett és vidéken is. A You Tube-on elérhető koncertvideók, klippek, illetve a WOODIEZ weboldalán letölthető daloknak köszönhetően a zenekar több tízezres rajongótáborral gyarapodhatott, sőt „rajongói honlapot” is szerkesztenek már a fanatikus Woodyk."

Albumok:

Woodiez Ketten...

Ketten...

2009

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

drezik Hozzászólás ideje: 2010-11-07 11:12:01

Utolsó bejelentkezés:
2011-09-01 16:18:04

Véleménye a(z) "Woodiez" előadóról:

Egész jó...

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább