Napfénypresszó zenekar

Zenei irányzat: alternatív pop rock
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 4, összesen 29220 alkalommal

Bemutatás:

A Napfénypresszó sajátos eklektikus zene stílusát nehéz meghatározni: alternatív, pop, rock vagy funky? Színes a paletta, ezért mindenki megtalálja zenéjükben azt, amiért megtetszik neki a zenekar.

Biográfia:

Az első Napfénypresszó album Piros-kék címmel jelent meg. ( 2010 ) A címadó dalon kívül meghallgathatók pl. a legújabb számok, mint az Intro, a Kisváros, a Kaméleon, de helyet kaptak a régebbi dalok is: mint a Csizmás kandúr, a Büdös macska újrahangszerelt változata, illetve a zenekar első nagy slágere, a Nefelejcs is. A zenekar díjakat is büszkélkedhet már : Paks-legjobb szám díja. Roxiget első díj, ami a teljes zenei anyaggal bíró CD megjelenésüket tette lehetővé, amin a már sokat vágyott INTRO is rögzítésre kerül. Az Intro minden koncert bevezető zenéje, melyhez videó klip is készült. A zenekar szeret kísérletezgetni zenével, stílussal, szövegekkel. A feszes ritmusokra törekszik, játékos konga, csörgők (stb..) fűszereznek, laza gitárszólók támadnak, viszik előre a zenekart. youtube csatornánkon dalainak elérhetőek http://www.facebook.com/Napfenypresszo www.napfenypresszo.hu http://www.youtube.com/user/Napfenypresszo Zenekar tagok : Zocskár Dóra - ének Balasi György - konga Behany Gábor - dob Berezvai Péter - ritmusgitár Berezvai Tamás - basszusgitár Peller György - szaxofon Zsoldos Szabolcs - szólógitár

Tagok:

Albumok:

Napfénypresszó zenekar Piros-kék

Piros-kék

2011

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább