Ivan & The Parazol

Zenei irányzat: Garage
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 5, összesen 46950 alkalommal

Bemutatás:

A 2010-ben alakult zenekar laza csuklóval és a 21. századi világmegváltó fiatalok szerethető szemtelenségével gördíti ki a 60-as, 70-es évek beat és rock&roll zenéjét.

Weboldal:

Biográfia:

Az Ivan & The Parazol 2010-ben gyújtotta be rock 'n' roll rakétáit, ami védhetetlenül be is csapodott a budapesti és vidéki klubok pincéiben, színpadai előtt táborozó fiatal közönség táborába. Nagyon hamar keresett-és megszeretett koncertzenekarrá váltak, ami nem meglepő hallva a garázs-indie, posztpunkos, a 60-as-70-es évek beat hatásait felelevenítő szuperszónikus produkcióikat. Sikereiket mégis az egyszerűsített, füleinkbe hamar bekúszó rock & rolljukkal, és dallamában élénk ének-és gitárjátékukkal érik el.

Tagok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Marthy-c Hozzászólás ideje: 2008-09-03 15:27:51

Utolsó bejelentkezés:
2011-03-01 19:10:55

Véleménye a(z) "Ivan & The Parazol" előadóról:

Sziasztok!Ha valakinek megvan ez a muzsika, el tudná nekem küldeni?msn-en jó lenne, de a címem nem írnám ide ha nem muszáj, e-mailben elmondom:) [*** moderálva ***] köszi.

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább