Lions Of Suburbia

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 16830 alkalommal

Bemutatás:

A fehérvári Lions of suburbia zenekar 2004. szeptemberében alakult Escape néven. Zenei stílusjegyeik főleg a ska harmadik hullámához tartoznak, de az első és második hullám hatásai is érezhetőek zenéjükben. Néhol életvidám, néhol borúsabb dallam- és érzelemvilágukat helyenként a reggae lassabb lüktetésével fejezik ki. Ugyanakkor több stílus is megtalálható a zenéjükben legyen az pop, rock, jazz, funky.

Biográfia:

A banda jelenleg több mint 100 budapesti és vidéki koncertet tudhat a háta mögött, valamint mára már a fehérvári zenei és klubélet szerves részévé váltak.

2006. szeptemberében a Fezen - Káosz tehetségkutatón a megtisztelő első helyen végeztek, majd ezt követően megjelent első demo-felvételük 'Only way' címmel, mely 3 számot és egy intro-t tartalmaz. 2007-ben 4. helyezést értek el a nemzetközi ABC Tehetségkutatón, és megjelent a második kislemezük Fly címmel. 2008-ban a Budapest Underground Tehetségkutatón 2. lett a zenekar közel 200 zenekar közül, majd az így nyert lehetőséget kihasználva 2009 elején rögzítették a Put your hands up című számukat. Ezután nemsokkal lehetőséget kaptak az MTV Icon Hungária napján játszani a Coke Club-on. Az erről készült felvételt vetítette is az MTV.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább